SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM?

Konut Sigortası Hangi Hasarlarımızı Karşılar ?

Genel olarak bilindiği gibi konut sigortaları; yıldırım, deprem, terör olayları, hırsızlık ve infilak gibi teminatları ile olası hasarlara karşı sizleri güvence altına almaktadır. Fakat günümüzde poliçeler ve kapsamları o kadar çok gelişti ki müşteri memnuniyeti ve sadakatini sağlamak için ekstra teminatlar karşımıza çıkmaktadır.

Örnek olarak; kapkaç, gıda bozulması bize en ilginç gelen teminatsız fiziki zararlardır. 14 yıllık deneyimimiz ve sektördeki tecrübemiz sayesinde karşılaştığımız bir durumu sizinle paylaşmak isteriz. Ç
ok sevdiğimiz bir sigortalımız, evdeki televizyonunun maçın en heyecanlı anında çocuğuna fırlattığı bir terlik ile ekranının kırıldığını söylediğinde ilk başta bizde çok şaşırmıştık fakat düşündüğümde bu bir fiziki zarardı ve televizyonu hasarını ödememiz gerekiyordu. Poliçesini, verdiği teminatları bilen ve arkasında duran bir acente olarak 200 TL'lik konut poliçesi ile 5.000 TL'lik  TV hasarını ödediğimizde sigortalımız da en az benim kadar şaşırmıştı.


Ödemiş olduğumuz diğer bir ilginç hasar ise; lise buzdolabının arızalanması sonucu içindeki gıdaların bozulmasından kaynaklanan hasarı karşılamış olmamızdır.

Bu sebeple satın aldığınız sigorta poliçelerinin ne işe yaradığını mutlaka araştırın ve başınıza gelen her kazada acentemizden destek alın.